Moneda
 
 
 
 
 

Anunturi Micronix

Noul catalog Micronix Plus

Conectica, butoane si lampi LED, presetupe, radiatoare si carcase din aluminiu

Curs TERMOGRAFIE IV-V 2018

ITCC va organiza un nou curs de TERMOGRAFIE acrediat de catre Ministerul Muncii si Educatiei in perioada aprilie - mai 2018

 

Joi, 22 Februarie 2018

  • 1 EUR = 4.6539 RON
  • 1 USD = 3.7867 RON
 
 

Micronix / Termeni utilizare

Pagini info

Utilizarea site-ului de comert electronic www.micronix.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mentionate mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. MICRONIX PLUS SRL isi rezerva dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a Conditiilor de Utilizare poate fi citita oricand online accesand paginile site-ului.

 

INTRODUCERE
Acest site este proprietatea MICRONIX PLUS SRL. Site-ul este gazduit de serverele companiei Hostway.com din SUA. Pentru eventualele erori in folosire aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de Hostway.com ne cerem scuze dar intreaga responsabilitate o are Hostway.com. Totodata aceasta companie este responsabila de buna functionare a site-ului. MICRONIX PLUS SRL isi rezerva dreptul de a modifica structura site-ului si de a schimba compania de hosting fara o alta avertizare.

 

COPYRIGHT
Intregul continut al site-ului www.micronix.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea MICRONIX PLUS SRL si partenerilor directi, fiind aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al MICRONIX PLUS SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

LEGATURI
SC MICRONIX PLUS SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

 

LIMITARI ALE RESP0NSABILITATILOR 
MICRONIX PLUS SRL NU OFERA NICIO GARANTIE, IN MOD EXPRES SI NICI IMPLICIT, IN CEEA CE PRIVESTE INCLUSIV DAR FARA LIMITARE LA, FUNCTIONAREA ACESTUI SITE, INFORMATIA, CONTINUTUL, MATERIALELE SAU PRODUSELE DE PE SITE PRECUM SI POTRIVIREA LOR PENTRU UN ANUMIT SCOP. SC MICRONIX PLUS SRL NU GARANTEAZA CA ACEST SITE, SERVERELE SALE SAU MAILUL TRIMIS DE LA MICRONIX PLUS SRL SUNT LIPSITE DE VIRUSI SAU ALTE COMPONENTE DAUNATOARE. MICRONIX PLUS SRL NU GARANTEAZA CA PRODUSELE ACHIZITIONATE VOR ARATA IDENTIC CU IMAGINEA DE LA DESCRIEREA DE PE SITE SI NU GARANTEAZA CA IN SPECIFICATIILE TEHNICE ALE PRODUSULUI NU VOR APAREA MODIFICARI FATA DE SPECIFICATIILE OFERITE IN PAGINILE DE PREZENTARE ALE RESPECTIVULUI PRODUS DATORITA MODIFICARILOR EFECTUATE DE PRODUCATORI.

 

SECURITATEA DATELOR PERSONALE
Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite de MICRONIX PLUS SRL si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. MICRONIX PLUS SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

 

SECURITATEA INFORMATIILOR
Nivelul de securitate a tranzactiilor, a sesiunilor de cumparare si de introducere a datelor personale este in conformitate cu cerintele acestei industrii pe plan mondial, folosind un certificat digital SSL de 128 de biti eliberat de o autoritate recunoscuta international. Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru. MICRONIX PLUS SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru bresele de securitate care pot exista in serverele companiei de hosting care gazduieste site-ul.

 

DECLINAREA RESPONSABILITATII
Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in colaborare stransa cu producatorii. Din acest motiv, MICRONIX PLUS SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci. De asemenea imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, aspect etc.). MICRONIX PLUS SRL nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv MICRONIX PLUS SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a importatorului. Clientul va primi inapoi banii incasati de MICRONIX PLUS SRL pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans. Garantia produselor prezentate pe acest site este de minim 12 luni de la data facturarii. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original si declaratia de conformitate In cazul in care produsele nu se pot livra, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de MICRONIX PLUS SRL dar nu si alte despagubiri. Valoarea maxima a obligatiilor MICRONIX PLUS SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de MICRONIX PLUS SRL de la acest client.

 

GRESELI DE TIPARIRE
MICRONIX PLUS SRL si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

 

CONDITII LEGALE
www.micronix.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

 

DISPUTE SI CONFLICTE
Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.micronix.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre MICRONIX PLUS SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.
Micronix / Noutati / Joi, 22 Februarie 2018Tip soclu:
T1 3/4 MG (S5.7s)
Dimensiuni:
Ø6.1mm x 16mm
Tensiune:
6Vcc ... 48Vca/cc


Lungime:
50 ... 220mm
Inaltime:
50.5mm
Latime:
70.4 ... 96mm


Rezolutie:
160x120 pixeli
Sensibilitate:
<150mK
Domeniu:
-20..+400ºC
Camera video:
integrata
 

Cutii miniatura din aluminiu
Cod: FE Eurotainer

InfoLungime:
100 ... 220mm
Inaltime:
38.4 ... 175.7mm
Latime:
114.7mm


Rezolutie:
464x348 pixeli
Sensibilitate:
<30mK
Domeniu:
-20..+1500ºC
Camera video:
5Mpixeli, MSX


Material:
aluminiu
Fixare componente:
folie, surub, lipire
Acoperire:
AL, ME sau SA (negru)
 

Indicator LED 6mm
Cod: CML 14-6mm

InfoGaura montaj:
Ø6mm
Tensiune:
2.2V ... 24Vcc
Grad de protectie:
IP67


Rezolutie:
336x256/640x512 pixeli
Inregistrare video:
card MicroSD (Pro)
Alimentare:
4.8 ... 6 Vcc / 1W
Masa camera:
<120g


Gaura montaj:
Ø22mm, Ø30mm
Dimensiuni frontale:
Ø30 ... Ø60mm
Grad de protectie:
IP66 ... IP69K